Bakoma Serek homogenizowany smak waniliowy 140 g
towar niedostępny
Opis
Składniki
Wartości odżywcze
w 100 g produktu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 463 kJ / 110 kcal |
Tłuszcz | 3,0 g |
w tym kwasy nasycone | 2,0 g |
Węglowodany | 13,6 g |
w tym cukry | 13,2 g |
Białko | 71 g |
Sól | 0,10 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 463 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 110 | ||
Tłuszcz (g) | 3 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 2 | ||
Węglowodany (g) | 13.6 | ||
w tym cukry (g) | 13.2 | ||
Białko (g) | 71 | ||
Sól (g) | 0.1 |
Opis produktu
Marka
Bakoma
Cechy
prosty skład
firma polska
Marka standaryzowana
Marka - Bakoma
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Serek homogenizowany o smaku waniliowym.
Marketing
Kontakt
BAKOMA Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Mleko - Zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | Min. temp. °C | Maks. temp. °C | ||
---|---|---|---|---|
Schładzać | 2 | 6 |
Przechowywanie
Przechowywać w temp.: od +2°C do +6°C.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
140g ℮
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 140
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
66 | 92 | 52 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Pot
Waga
Waga brutto - 150
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 52
Szerokość - 92
Głębokość - 66
Obsługa klienta
Adres producenta
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Zakład produkcyjny:
Elżbietów 48
96-516 Szymanów
Polska
Adres zwrotny
BAKOMA Sp. z o.o.
ul. Połczyńska 97A
01-303 Warszawa
Infolinia: 801 340 600
www.bakoma.pl
Telefon kontaktowy
Infolinia: 801 340 600
Adres internetowy
www.bakoma.pl
Rozszerzone dane
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Serek homogenizowany
Wariant - smak waniliowy
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.