Granarolo Ser burrata 125g
towar niedostępny
Opis
Włoski ser burrata wywodzący się z Apulli, wyróżnia się wyjątkowo delikatną i miękką konsystencją. Wyglądem nabiał przypomina mozzarellę, ale jest on jej bardziej wykwintną wersją. Burrata produkowana jest z mleka krowiego, a po jej przekrojeniu wypływa z niej serek stracciatella. W smaku jest niesamowicie kremowa, a nawet lekko słodkawa. Przysmak ten można serwować na wiele sposobów - jako dodatek do makaronów lub sałatek, a także pizzy. Burrata Granarolo nie zawiera konserwantów, w jej składzie znajdziesz: mleko krowie pasteryzowane, śmietanę UHT, sól i podpuszczkę mikrobiologiczną. Prawdziwa włoska burrata to produkt charakteryzujący się wyjątkową świeżością, dlatego też ma krótki termin przydatności do spożycia (7 dni). Oryginalny produkt importowany z Włoch. Masa netto: 125 g.
Szczegóły
Informacje | |
---|---|
Skład: | ŚMIETANA,MLEKO, sól, podpuszczka mikrobiologiczna |
Gramatura: | 125 g |
Data ważności: | 7 dni |
Tylko naturalne składniki: | Tak |
Zagęszczacze i konserwanty: | Nie |
Opakowanie: | - |
Sposób przechowywania: | lodówka |
Sposób przechowywania po otwarciu: | lodówka |
Produkt własny: | Nie |
Produkt importowany: | Tak |
Tabela wartości odżywczych / 100g | |
---|---|
Wartość energetyczna: | 256 kcal |
Tłuszcz: | 24 g |
W tym tłuszcze nasycone: | 15 g |
Węglowodany: | 2 g |
W tym cukry: | 2 g |
Białko: | 8 g |
Sól: | 0,7 g |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.