Diamant Cukier drobny 1 kg
towar niedostępny
Opis
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1700 kJ |
Wartość energetyczna | 400 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 100 g |
w tym cukry | 100 g |
Białko | 0 g |
Sól | 0 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1700 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 400 | ||
Tłuszcz (g) | 0 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0 | ||
Węglowodany (g) | 100 | ||
w tym cukry (g) | 100 | ||
Białko (g) | 0 | ||
Sól (g) | 0 |
Structured Nutrition EU
Wartosc odzywcza w 100 g | ||
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1700 kJ | |
Wartość energetyczna | 400 kcal | |
Tłuszcz | 0 g | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | |
Węglowodany | 100 g | |
w tym cukry | 100 g | |
Białko | 0 g | |
Sól | 0 g |
Opis produktu
Marka
Diamant
Cechy
idealny do ciast i kremów
łatwo rozpuszczalny
z polskich buraków
w zgodzie ze środowiskiem
Marka standaryzowana
Marka - Diamant
Marketing
Kontakt
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
Dodatkowe informacje
www.facebook.com/diamantowa.kuchnia
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przygotowanie i stosowanie
Idealny do pieczenia delikatnych ciast
Doskonały do wyrobu kremów, ubijania śmietany i piany z białek, słodzenia zimnych napojów, sałatek owocowych i deserów
Wyśmienity do zamrażania owoców
Przechowywanie
Przechowywać w suchym miejscu
Przepisy
Ciasto cytrynowe
Składniki: 4 jajka, 125 g masła, 125 g Cukru Drobnego Diamant, 2 cytryny, 150 g mąki, łyżeczka proszku do pieczenia, 150 g Cukru pudru Diamant.
Przygotowanie: Oddzielić żółtka od białek. Cukier i masło ubić na jednolitą masę. Dodać żółtka, 2 łyżki soku z cytryny, skórkę startą z 2 cytryn i proszek do pieczenia. Dokładnie wymieszać. Dodać mąkę. Białka ubić na sztywną pianę i dodać ostrożnie do ciasta. Wszystko jeszcze raz delikatnie wymieszać. Ciasto włożyć do posmarowanej tłuszczem formy. Piec ok. 40-45 min. w temp. 160-170°C. Cukier Puder Diamant wymieszać z 2 łyżkami soku z cytryny na gęstą, jednolitą masę. Polewą udekorować schłodzone ciasto cytrynowe.
Rada: tarte migdały można zastąpić orzechami laskowymi.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
1kg
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 1
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
160 | 102 | 75 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Kilogramów
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Waga
Waga brutto - 1012
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 160
Szerokość - 102
Głębokość - 75
Obsługa klienta
Adres producenta
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
Adres zwrotny
Pfeifer & Langen Marketing Sp. z o.o.
ul. Mickiewicza 35,
60-837 Poznań
Serwis konsumencki:
tel. +48 61-8665061
www.diamant.pl
Telefon kontaktowy
+48 61-8665061
Adres internetowy
www.diamant.pl
Rozszerzone dane
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Cukier drobny
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.