Maluta Jogurt+ naturalny wysokobiałkowy 0% bez laktozy 180g
towar niedostępny
Opis
Jogurt+ naturalny. 0% tłuszczu. Bez laktozy. Wysokobiałkowy. Bez mleka w proszku.
Kubek
180 g
180 g
Jedna porcja: 180 g jogurtu 434 kJ 103 kcal,
Wyprodukowano w Polsce
SKŁADNIKI I WARTOŚCI ODŻYWCZE
MLEKO pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych: Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus
WARTOŚCI ODŻYWCZE | W 100 G PRODUKTU: |
---|---|
Wartość energetyczna | 241 kJ / 57 kcal |
Tłuszcz | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
Węglowodany | 5,2 g |
w tym cukry | 4,7 g |
Białko | 9,0 g |
Sól | 0,10 g |
bez mleka w proszku
ZDROWIE I STYL ŻYCIA
0% tłuszczu
Laktoza - Nie zawiera, Mleko - Zawiera
PRZECHOWYWANIE I STOSOWANIE
Przechowywać w temperaturze od +2 °C do +8 °C.
Min. temp. °C - 2, Maks. temp. °C - 8
PRODUCENT / DYSTRYBUTOR
Adres producenta: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska, ul. Warszawska 41, 82-100 Nowy Dwór Gdański,
Adres zwrotny: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska, ul. Warszawska 41, 82-100 Nowy Dwór Gdański, tel. 55 247 24 61, www.maluta.pl,
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.