FUNGOPOL Rydz marynowany 250 g
towar niedostępny
Opis
Mleczaj rydz to jeden ze smaczniejszych grzybów jadalnych.
Nadaje się szczególnie do marynowania w occie, gdyż przy takim przyrządzeniu nabiera doskonałego korzennego smaku. Usmażony na maśle jest również kulinarnym przysmakiem. Nie nadaje się do suszenia ani jako dodatek do zup.
Rydz marynowany.
Składniki: mleczaj rydz, woda, ocet, cukier, sól, gorczyca, mieszanina przypraw.
Przechowywać w chłodnym i ciemnym miejscu.
Po otwarciu przechowywać w temp. ok. +4°C.
Najlepiej spożyć przed końcem: data i nr partii na wieczku.
Produkt pasteryzowany.
Średnia wartość odżywcza w 100 g produktu:
Wartość energetyczna |
190 kJ 45 kcal |
Białko |
1,6 g |
Węglowodany w tym cukry |
8,5 g 4,5 g |
Tłuszcz w tym kwasy tłuszczowe nasycone: |
0,49 g 0,25 g |
Sól |
<0,01 g |
Masa netto: 250 g
Masa netto po odcieku: 150 g
Wyprodukowano w Polsce.
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.