Gellwe Cukier wanilinowy 30 g
towar niedostępny
Opis
Składniki
cukier
etylowanilina
ekstrakt wanilii
Tekst dotyczący alergenów
Może zawierać soję, mleko i zboża zawierające gluten.Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1690 kJ / 398 kcal |
Węglowodany | 99 g |
w tym cukry | 99 g |
Zawiera znikome ilości tłuszczu, kwasów tłuszczowych nasyconych, białka i soli. |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1690 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 398 | ||
Węglowodany (g) | 99 | ||
w tym cukry (g) | 99 |
Structured Nutrition EU
Wartość odżywcza w 100 g | ||
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1690 kJ | |
Wartość energetyczna | 398 kcal | |
Węglowodany | 99 g | |
w tym cukry | 99 g |
Nutrition Other Text
Zawiera znikome ilości tłuszczu, kwasów tłuszczowych nasyconych, białka i soli.
Opis produktu
NielsenIQ Brandbank Captured Product Name
Gellwe Cukier wanilinowy 30 g
Marka
Gellwe
Cechy
podwójna porcja na 2 kg mąki
z naturalnym ekstraktem wanilii
Marka standaryzowana
Marka - Gellwe
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Cukier wanilinowy.
Marketing
Kontakt
FoodCare Sp.z o.o.
Adres kontaktowy
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów
O marce
Gellwe - naturalnie pyszne
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Zboża zawierające gluten - Może zawierać
Mleko - Może zawierać
Soja - Może zawierać
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy
Pomysł na:
Ciasto z owocami i kruszonką
Przygotuj: Ciasto: 200 g mąki pszennej, 180 g cukru, 40 g mąki ziemniaczanej, 200 g masła, 4 jajka, 2 łyżki cukru wanilinowego Gellwe, 2 płaskie łyżeczki proszku do pieczenia Gellwe, 500 g owoców (np. truskawek, malin, borówek).
Kruszonka: 150 g mąki pszennej, 100 g masła, 2 łyżki cukru, 1 łyżka cukru wanilinowego Gellwe.
Sposób przygotowania:
Kruszonka: do miski wsyp mąkę, dodaj drobno posiekane masło oraz cukier i rozcieraj palcami składniki, aż powstanie drobna kruszonka. Odstaw do lodówki na czas przygotowywania ciasta.
Ciasto: Mąki i proszek do pieczenia przesiej do oddzielnej miski, dokładnie wymieszaj. Masło z cukrem ubij na gładką masę przez ok. 7 min., nie przerywając ubijania dodawaj po 1 jajku. Do ubitej masy dodawaj stopniowo w 2-3 partiach mąki i ubijaj chwilę na wolnych obrotach do połączenia się składników. Ciasto przełóż do formy 30 x 25 cm wyłożonej papierem do pieczenia lub posmarowanej masłem i posypanej mąką. Na wierzchu rozłóż owoce i posyp kruszonką. Piecz w temp. 180°C (bez termoobiegu) przez 40-50 min. pozostaw do wystudzenia. Podawaj z ulubionymi dodatkami. Słodkiego dnia :)
Opakowanie
Rozmiar opakowania
30g ℮
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 30
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
119 | 87 | 9 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Saszetka
Waga
Waga brutto - 32
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 119
Szerokość - 87
Głębokość - 9
Obsługa klienta
Adres producenta
FoodCare Sp.z o.o.
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów
Adres zwrotny
FoodCare Sp.z o.o.
ul. Spokojna 4
32-080 Zabierzów
Rozszerzone dane
Języki na opakowaniu
- polski
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Cukier wanilinowy
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.