Lubella Mąka puszysta tortowa typ 450 1 kg
Cena regularna:
5,49 zł
towar niedostępny
Opis
Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g produktu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1494 kJ /352 kcal |
Tłuszcz | 1,1 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,3 g |
Węglowodany | 74 g |
w tym cukry | 2,3 g |
Błonnik | 3,1 g |
Białko | 10 g |
Sól | 0,03 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1494 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 352 | ||
Tłuszcz (g) | 1.1 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.3 | ||
Węglowodany (g) | 74 | ||
w tym cukry (g) | 2.3 | ||
Błonnik (g) | 3.1 | ||
Białko (g) | 10 | ||
Sól (g) | 0.03 |
Structured Nutrition EU
Wartość odżywcza w 100 g produktu | ||
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1494 kJ | |
Wartość energetyczna | 352 kcal | |
Tłuszcz | 1.1 g | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.3 g | |
Węglowodany | 74 g | |
w tym cukry | 2.3 g | |
Błonnik | 3.1 g | |
Białko | 10 g | |
Sól | 0.03 g |
Opis produktu
Nazwa produktu NielsenIQ Brandbank
Lubella Mąka puszysta tortowa typ 450 1 kg
Marka
Lubella
Marka standaryzowana
Marka - Lubella
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Mąka pszenna typ 450 - tortowa.
Marketing
Kontakt
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
Adres kontaktowy
ul. Wrotkowska 1,
20-469 Lublin
Opis produktu
Mąka tortowa idealna na: ciasta biszkoptowe, torty i babki
O marce
Lubella
Tradycja od 1881
Gwarancja jakości Lubella
Od ponad 135 lat starannie selekcjonujemy najlepsze gatunki zbóż, dając Ci pewność efektu Twoich potraw.
Dodatkowe informacje
więcej przepisów szukaj na:
Uwielbiam.pl
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy
Nasz przepis
Smaczna babka
Składniki:
- 1 szklanka maki tortowej Lubella
- szklanki mąki ziemniaczanej
- 5 jajek
- 1 szklanka cukru
- 1 czubata łyżeczka proszku do pieczenia
- 1 kostka margaryny (250 g)
- 2 łyżki kakao
Wykonanie:
Białka ubijamy na sztywno, dodajemy cukier - cały czas ubijając, aż do uzyskania jednolitej masy. Następnie dodajemy żółtka, mąkę połączoną z proszkiem do pieczenia i całość mieszany. Na koniec wlewamy roztopiony, ostudzoną margarynę i delikatnie ubijamy. Wylewamy do wysmarowanej formy, pozostawiając kilka łyżek ciasta, do którego dodajemy 2 łyżki kakao, Mieszamy resztę ciasta z kakao polewamy zawartość formy. Pieczemy w temp. 200°C przez ok. 45-55 min. Po wyjęciu, ostudzona babkę możemy posypać cukrem pudrem.
Smacznego!
Dobra rada
Gotowe ciasto biszkoptowe od razu przełóż do blaszki i wstaw do lekko nagrzanego piekarnika.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
1kg
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 1
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 22 - Papier
Wymiar
Wymagana wysokość na półce (mm) | Wymagana szerokość na półce (mm) | Wymagana głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
175 | 107 | 79 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Kilogramów
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Waga
Waga brutto - 1008
Jednostka sprzedażowa
Wysokość - 175
Szerokość - 107
Głębokość - 79
Obsługa klienta
Adres producenta
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Wrotkowska 1,
20-469 Lublin
Adres zwrotny
LUBELLA FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Wrotkowska 1,
20-469 Lublin
Rozszerzone dane
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Mąka puszysta tortowa
Wariant - typ 450
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.