Lubella Makaron wstążki 400 g
Cena regularna:
towar niedostępny
Opis
Składniki
Tekst dotyczący alergenów
Produkt może zawierać soję.Wartości odżywcze
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu | |
---|---|
energia | 1487 kJ / 351 kcal |
tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukry | 4,2 g |
błonnik | 3,0 g |
białko | 13 g |
sól | 0,03 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 1487 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 351 | ||
Tłuszcz (g) | 1.4 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0.4 | ||
Węglowodany (g) | 70 | ||
w tym cukry (g) | 4.2 | ||
Błonnik (g) | 3 | ||
Białko (g) | 13 | ||
Sól (g) | 0.03 |
Structured Nutrition EU
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu | ||
---|---|---|
Wartość energetyczna | 1487 kJ | |
Wartość energetyczna | 351 kcal | |
Tłuszcz | 1.4 g | |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.4 g | |
Węglowodany | 70 g | |
w tym cukry | 4.2 g | |
Błonnik | 3 g | |
Białko | 13 g | |
Sól | 0.03 g |
Opis produktu
Nazwa produktu NielsenIQ Brandbank
Lubella Makaron wstążki 400 g
Marka
Lubella
Cechy
Polski Producent
Marka standaryzowana
Marka - Lubella
Nazwa produktu uregulowana prawnie
Makaron wstążki.
Marketing
Kontakt
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k.
Adres kontaktowy
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
O marce
Lubella Tradycja od 1881
Najlepsze ze zboża
Współpracujemy z polskimi rolnikami.
Posiadamy 6 etapów kontroli, od ziarenka do paczki.
Mielimy zboże we własnym młynie.
Łączymy pasję z doświadczeniem.
Dodatkowe informacje
więcej inspiracji na: Uwielbiam.pl
Jak odmierzyć 100 g makaronu?
Odmierz 1 i 1/4 szklanki makaronu i gotowe!
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Soja - Może zawierać
Pszenica - Zawiera
Przechowywanie i stosowanie
Instrukcje dotyczące przyrządzenia
Gotować we wrzątku - Od temperatury otoczenia
Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 5-7 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź.
Rodzaj przechowywania
Typ | ||||
---|---|---|---|---|
Przechowywać w temperaturze otoczenia |
Przechowywanie
Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Przepisy
Przepis dla Ciebie!
Wstążki w sosie z macarpone z gruszkami i szpinakiem
Składniki:
makaron Lubella wstążki 200 g
2 gruszki (ze skórką)
serek mascarpone 200 g
6 orzechów włoskich
1 łyżka masła klarowanego
garść szpinaku
Dodatkowo:
szczypta gałki muszkatołowej i cukru trzcinowego (lub cukru białego)
Ilość porcji: 2
Czas przygotowania: 30 min
Przygotowanie:
Makaron to podstawa!
Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przy odcedzaniu pozostaw 1/3 szklanki wody z gotowania makaronu.
Przygotuj dodatki!
Na maśle podsmaż pokrojone w ćwiartki gruszki, pod koniec dodaj cukier i chwilę podsmaż. Kiedy gruszki będą miękkie, ale nadal jędrne, dodaj serek mascarpone oraz wlej pozostałą wodę z gotowania makaronu. Całość mieszaj, aż powstanie jednolity sos.
Połącz i ciesz się smakiem!
Makaron wymieszaj z ciepłym sosem i dopraw gałką muszkatołową do smaku. Na koniec dodaj liście szpinaku oraz orzechy włoskie.
Smacznego!
Opakowanie
Rozmiar opakowania
400g ℮
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - 400
Informacje o recyklingu
Opakowanie - Nadające się do recyklingu
Rodzaj materiału opakowania
Oznaczenie materiału - 5 - PP
Jednostka (specyficzna)
Jednostka (specyficzna) - Gramów
Rodzaj opakowania
Typ - Torebka
Customer Supplied Pack Data
Wymiary od dostawcy
Wysokość na półce (mm) | Szerokość na półce (mm) | Głębokość na półce (mm) |
---|---|---|
210 | 90 | 60 |
(Zasady Wymiarowania Opakowań GS1)
Waga od dostawcy
Waga brutto - 425
Jednostka sprzedażowa - od dostawcy
Wysokość - 210
Szerokość - 90
Głębokość - 60
Obsługa klienta
Adres producenta
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
Adres zwrotny
MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
Adres internetowy
www.lubella.pl
Rozszerzone dane
Podzielony opis produktu
Nazwa funkcjonalna - Makaron
Wariant - wstążki
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.